Hos KREA-U i Herning har vi et hyggeligt værksted, hvor vi tilbyder at male på keramik og lav selv smykker. Kom ind til os og udfold jeres kreativitet. Vi har sat de bedste rammer og har sørget for en hyggelig stemning og atmosfære i caféen, så I kan være kreative. Hos os er det kun fantasien der sætter grænser. Tag et kig fordi vores kreative smykkeværksted i hjertet af Herning. 

I efteråret 2022 slog vi for første gang dørene op til vores smykkebar. KREA-U er den første smykkebar i Midtjylland.

Lav smykker i KREA-U

Hos KREA-U kan du lave et hav af forskellige smykker. 

Du kan bl.a. lave:

  • Øreringe 149,-
  • Armbånd 149,-
  • Ankelkæde 149,-
  • Halskæde 199,-
  • Mavekæde 299,-

Book en kreativ dag her

Når I booker et bord hos os, får i 2 timer, hvor I frit kan vælge hvilket smykke/smykker I ønsker at lave. I starter med at vælge jeres smykke og så får I udleveret redskaber og vejledning. Undervejs kan I frit vælge perler fra vores ta-selv-smykkebar som er inkluderet i prisen. Der er også mulighed for at bruge ferskvandsperler, krystaller og vedhæng for en lille ekstra pris fra 3,- pr. stk.  

Basis smykkebar perlerBasis smykkebar perlerBasis smykkebar perler

DIY smykker for alle

Hos os er det kun jeres fantasi, der sætter grænserne, og vi har et kæmpe udvalg af perler og vedhæng. At lave sine egne smykker er for alle – små børn har dog brug for at være sammen med en voksen, der kan hjælpe. De fleste elsker at være kreative og derfor er vores smykkebar et perfekt match. 

Lav personlige gaver hos KREA-U

Hjemmelavede og håndlavede smykker kan være den perfekte gave til en du holder af. Når du vælger selv at lave dine smykker, kan du sætte dit eget præg. Hos KREA-U kan du selv designe og producere smykker ud fra vores store udvalg af perler og vedhæng i smykkebaren. Med DIY-smykker kan du skabe unikke smykker med et personligt look. Du kan med vores lav selv smykker bestemme farvekombination og udtryk. DIY-smykker er derfor en god gaveidé, som samtidig er personlig og helt unik. 

Smykke café

Imens I laver smykker, kan I købe lidt forskelligt at drikke i caféen. Vi sælger kaffe, the, varm kakao, saft, vin og øl samt lidt snacks. 

Se menu

Kreative events til grupper

Skal I holde polterabend, børnefødselsdag, personalearrangement, familiehygge, mødregruppe eller mødes om noget kreativt som en større gruppe, så book jeres event hos os. Vores smykkecafé og keramikværksted er helt ideelt til gruppearrangementer, uanset om I ønsker at male på keramik eller lave smykker. Lad os høre om jeres ønsker, så skaber vi et skræddersyet arrangement for jer. Send en mail på info@krea-u.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Når I er færdige, afregnes der og I får jeres smykker med i en fin pose. Vi tilbyder også køb af en gaveæske.

Det sker også i KREA-U

KREA-U er et kreativt sted hvor stemningen er god og der er rig mulighed for at fordybe sig. Hos os har du også mulighed for at booke bord til at male på keramik. Vi afholder løbende events og lærerige kurser – så husk at følge med på vores sociale medier.

Events i KREA-U 

Vi ser frem til at byde jer velkommen i KREA-U!