Hos KREA-U i Herning har I mulighed for at få en hyggelig kreativ oplevelse. Tag vennerne eller kollegaerne under armen og kom forbi vores kreative værksted. Hos Krea-U har I mulighed for at lave jeres eget personlige keramik. Vi har et hav af forskellige typer af keramik, som du kan vælge at dekorere. Vi har alt fra kopper og krus til serveringsfade, figurer,  vaser og skåle.

Book en tid og besøg os til en hyggelig dag med maling på keramik. 

Vi har sørget for de bedste rammer for at være kreative. Vi har skabt en hyggelig stemning og en god atmosfære i cafeen, hvor fantasien kan slippes løs med at male på keramik.

Alle kan være kreative

Alle kan være kreative på hver af deres måde. Hos KREA-U er det kun din fantasi der sætter grænser. Vi tilbyder en masse inspiration i form af billeder og skabeloner. Vi har forskelligt værktøj som svampe og pensler til jeres rådighed. Vores personale hjælper og guider jer med glæde, så spørg bare løs. 

Book en kreativ dag her

  1. I bliver vist hen til jeres bookede bord og vælger keramik. I betaler kun for keramikken. Glasering og brænding er med i prisen. 
  2. I har bordet i 2 timer, hvor i kan lade jer inspirere og male på keramik
  3. Når i er færdige, sørger vi for at glasere og brænde jeres kreaværker
  4. Efter ca. 14 dage kan I komme forbi cafeen og hente jeres færdige keramik. Det er en god ide at medbringe en pose, kasse eller kurv til at fragte det hjem.

Keramik cafe

Imens i hygger jer med at fordybe jer kreativt kan i nyde en god kop kaffe eller et glas vin. Hos KREA-U sælger vi kaffe, the, varm kakao, saft, vin, øl og lidt let tilbehør som fx. snacks eller karameller. 

Da keramik kan være skrøbeligt og brændes i en varm ovn, kan uheldet være ude. Der sker heldigvis sjældent uheld under brændingen, - men hvis det sker, får I selvfølgelig mulighed for at komme igen og male uden beregning. 

Vi tilbyder også lav selv smykker i vores smykkecafé, hvor der er mulighed for at skabe sine egne unikke smykker. Vi holder event-aftener med kursus og hyggelige events. Hold øje med vores events og husk at følge vores sociale medier, hvor vi ofte poster inspiration og nyheder. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Krea-U

Book nu

Aktiviteter i KREA-U